Beställning av böcker!

Idag har det blivit beställning av böcker. Jag fyller år i slutet på maj och önskar mig egentligen bara 3 böcker som jag inte har sedan tidigare, men som jag verkligen skulle vilja ha.

Så jag skickade böckerna till mig och fakturan till mor och far. Det blir en väldigt fin present jag får av dem i år! Blir inte så mycket av överraskning men jag får något jag verkligen vill ha.

Böckerna som beställdes är:

  • Bli rik och fri med aktier
  • Hitta världens bästa aktier
  • En liten bok som slår aktiemarknaden

Jag tycker rent allmänt att det är svårt med presenter. Är det inte onödigt att köpa saker till andra som ändå kanske aldrig kommer att användas?

I min familj och tjejens familj har alla förskonats mot arbetslöshet och vi har alla jobb. Detta gör ju att vi alla var och en egentligen kan köpa det vi behöver, när vi behöver det själva.

Eftersom det är så kan jag tycka att det inte är så roligt med presenter utan mer något nödvändigt ont. Dessutom finns ju risken som sagt att man köper något som aldrig används.

Det jag tycker är bättre om man ska ge något är att man får eller ger upplevelser så man får göra något tillsammans. Det ger ju någonting utav värde, tid tillsammans är ju det finaste och dyrbaraste som finns. Bara att gå ut och käka något är perfekt tillsammans.

Vad tycker ni om att ge och få presenter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *