850 eurobonuspoäng gratis

Skrev ett inlägg i höstas hur jag och frugan gjorde för att köpa T/R biljetter till USA för 789 kr per person. Eftersom vi inte bränner så mycket pengar så måste vi vara smarta när vi väl köper något så vi tjänar maximalt med Eurobonuspoäng.

Vi brukar därför alltid gå in via SAS Online shopping om vi ska beställa något eftersom vi då kan tjäna extra Eurobonuspoäng i massa butiker på nätet. Till exempel kan man få 30 eurobonuspoäng per 100 kr spenderat på HM och betalar man med American Express så kan man få ytterligare 10-20 poäng per 100 kr beroende på kort. Då går det lite snabbare att få ihop poäng till drömresan.

Ibland kör de kampanjer på olika tjänster och prenumerationer där man kan prova på och få poäng för det. Just nu har Nextory en kampanj där man kan prova deras tjänst i 30 dagar och man tjänar 850 eurobonuspoäng. Jag tecknade upp mig men sa samtidigt upp abonnemanget direkt. Jag slipper därmed någon kostnad och ser fram emot 850 gratispoäng. Vi hade behövt spendera över 5500 kr för att tjäna ihop lika mycket poäng med vårat American Express så tycker det är bra sätt att tjäna lite extra poäng. Ska hjälpa frugan att göra samma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *