Dagens inköp och utdelningshöjningar i portföljen.

Sitter på balkongen och njuter av det fina vårvädret. Har börjat dagen med att läsa igenom ICAs årsredovisning som jag inte hann med att läsa igår. Blev faktiskt lite sugen på att köpa någon aktie till i bolaget även om jag föredrar Axfood. Får även lite ICA exponering i mitt innehav i Industrivärden också, även om det bara utgör runt 6 % i deras portfölj.

Dagens utdelningar från Bilia, Holmen landade på kontot imorse och jag har passat på att handla lite fler aktier i Latour under dagen. Fick aktierna till kursen 94,95 kr per aktie. Har tidigare skrivit om Latour och om man vill läsa det, klicka här.

Är fortsatt sugen på att köpa lite mer Atrium Ljungberg nu på fredag när det fyllts på med mer utdelningar under veckan. Har kollat deras utdelningar som har varit stadigt stigande senaste 10 åren. Det är ju såklart inte allt man ska kolla på. Men som jag nämnde tidigare så gillar jag förvaltaren Simon Blecher som tror substansen på bolaget är 200 kr och aktien handlas kring 130 kr idag. VD och styrelseledamot har nyligen köp aktier i bolaget dessutom. Detta går att läsa i fondens månadsrapport, klicka här! Vad tror ni om bolaget?

Läste på bloggen dividendgrowthinvestor.com att två av mina amerikanska bolag i portföljen höjer sina utdelningar. Det tackar jag för!

  • Procter & Gamble höjer kvartalsutdelningen med 4% till 0,7172 USD per aktie. Bolaget har nu höjt utdelningen varje år i 62 år.
  • Tanger Factory Outlet Centers är andra bolaget som höjer kvartalsutdelningen med 2,2% till 0,35 USD per aktie.

Nu ska jag fortsätta njuta av vädret och ta en liten promenad med podd i öronen sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *