Flera köp till portföljen.

Onsdag kväll och snart dags att gå på första av två nattskift innan ledighet. Har haft en lugn dag och passat på att vara ute en sväng i det fina vädret. Lyssnade på poddar medans jag varit ute, bland annat Börspodden som hade med favoritbloggaren Petrusko som gäst. En kul nyhet är att Petrusko ska ha en egen podd framöver ”Fondpodden”. Ska bli kul att lyssna på podden när den släpps.

Idag trillade utdelning in på kontot från Akelius och jag passade på att fylla på i två av mina innehav under dagen. Blev inga stora köp i något av innehaven utan bara en liten påfyllning.

Första köpet idag blev i Clas Ohlson, jag handlade några aktier till kursen 79,40 kr per aktie. Har tidigare skrivit om när jag köpt Clas Ohlson, för att komma till tidigare inlägg, klicka här.

Andra köpet blev i Eastnine på kursen 99,00 kr per aktie. För er som inte känner till bolaget sedan tidigare så citerar jag Eastnine från deras hemsida, ”Eastnine är en långsiktig förvaltare av hållbara och förstklassiga kontorslokaler i Baltikum.”

Eastnine är ett litet innehav som jag haft ganska länge. Det var längesedan jag fyllde på innehavet och idag tyckte jag att det var läge att köpa några fler aktier eftersom innehavet blivit en mindre och mindre del av portföljen. Eastnine är ett av bolagen som finns på IBindex hemsida som jag med jämna mellanrum brukar kolla på.

4 thoughts on “Flera köp till portföljen.

  1. Äntligen en efterlängtad utdelning (för mig i alla fall) från Akelius! Vilka bra inköp! Clas Ohlson står också på min inköpslista tillsammans med Kinnevik och ASSA! Vi får se när det blir inköp. Ha en bra jobbpass i natt!

    1. Alla utdelningar är efterlängtade tycker jag. Kul att du gillade köpen! Skulle med behöva fylla på lite Kinnevik. Jag köper hellre Latour istället än ASSA, då får man med ASSA på köpet. Ha en bra dag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *