Fyllt på aktier i industrivärden!

Igår var det som bekant stängt på börsen men idag ät det fredag och sista börsdagen för veckan. Jag passade på att handla lite för utdelningarna som kommit in under veckan och köpte lite aktier i industrivärden.

Det var ett tag sedan jag fyllde på i investmentbolaget så jag tyckte att det var dags att köpa några aktier till. Aktierna köpte jag för 196 kr per aktie. Kursen är ner lite i år. Det har inte så stor betydelse eftersom jag är långsiktig, snarar skönt när jag kan köpa fler aktier billigare.

Kollar man på hemsidan IBindex så kan man konstatera att rabatten ligger på dryga 12% mot rapporterat värde och 15% mot beräknat värde. Så det är lite högre rabatt än det varit historiskt om man ser på 1,2 eller 3 års sikt om man kollar medelvärde.

Har tidigare skrivit ett längre inlägg om bolaget som man kan läsa genom att, klicka här.

Efter att ha handlat aktierna så har jag inte spenderat mer tid att kolla börsen, utan jag har njutit av det fantastiska vädret. Har lyssnat på flera poddar medans jag vaxat bilen. Skönt att få bilen ren och fin efter all skit som fastnat under vintern.

Blir nog så att jag kommer skriva lite mindre frekvent nu på bloggen framöver. Är det så fint ute som det är nu så blir det inte att jag sitter inne lika mycket utan är ute och hittar på saker eller sitter på balkongen och njuter eller läser en bok. Skriva inlägg kommer jag såklart att göra men kanske inte varje dag vi får se. Hoppas ni får en fin fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *