Inga köp under veckan

Har inte blivit några köp under veckan trots att det har kommit lön in på kontot. Har lagt några ordrar men ingen av dem har gått igenom. Börsen har tuffat på bra sista tiden och min portfölj mår väl väldigt bra just nu. Men när börsen går upp så blir jag också lite snålare eftersom aktiepriserna går upp, jag vill inte behöva betala mer för en aktie än nödvändigt.

I längden kommer det inte spela så stor roll om jag betalde 360 kr eller 380 kr för en Investor aktie. Men det känns ändå väldigt jobbigt att betala 20 kr mer per aktie än vad den kostade för en månad sedan. Min snålhet kommer säkert slå tillbaka mot mig någon gång och jag missar en bra affär.

Men samtidigt har jag inte så bråttom att köpa aktier direkt vid lön, det gör inget om jag köper aktien denna veckan eller under närmaste tiden. Det viktigaste är att det blir av överhuvudtaget. Nu ligger ju pengarna på mitt ISK så bara att trycka på köpknappen när jag vill. Det är såklart lite jobbigt att pengarna är på kontot och inte används, men det blir det snart ändring på.

Har ni köpt aktier i veckan och vad blev de i så fall?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *