Köplistan 2019

Satte vid årsskiftet upp en plan om vilka aktier och hur många av varje som jag har ambitionen att köpa under 2019. Listan är inte tvingande på något sätt utan gjorde den mer för att ha en lista som hjälper mig hur jag ska fylla på portföljen över året.

Syftet är väl framförallt att få portföljen att bli som jag vill över tid. Sätter jag inte upp någon plan så kommer jag köpa det jag känner för varje månad. Det behöver inte vara fel men jag tror portföljen kommer bli väldigt spretig tillslut. Därför bestämde jag mig för att försöka se över helheten vid årsskiftet och skapa en plan framåt.

Tyngden i år ligger framförallt på svenska investmentbolag där största investeringarna ska göras under året. Men listan är lång så det bli många aktier utöver investmentbolagen och till slut stoppade listan på 31 bolag.

Jag har lagt till ”Köplistan 2019” under ”fler sidor” för er som vill kolla in mina tänkta köp under året. Tanken är att uppdatera listan vid varje köp som görs till portföljen så ni löpande kan följa med i utvecklingen.

Så kolla gärna in den nya sidan och kommentera gärna era tankar kring listan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *