Köpte mer aktier i Handelsbanken

Stockholmsbörsen gjorde en fin gårdag och OMXS30 stängde på plus 1,42 %. Men även amerikanska börsen gick väldigt bra och S&P 500 slutade på plus 1,55%. En bra dag att vara aktieägare.

Jag la några order under gårdagen men det var bara den i Handelsbanken som gick igenom och blev ett köp. Mina order inte var tillräckligt höga eftersom priset på de aktierna jag ville köpa steg under dagen.

Satt inte och följde börsen slaviskt hemma utan var ute och promenerade och lyssnade på podd i det fina vädret. Men hade jag suttit framför datorn hade jag nog höjt mina ordrar lite och gjort något mer köp. Tycker det är ganska skönt att lägga lite köporder på morgonen och sedan göra andra saker under dagen för att sedan se om köpen gått igenom på eftermiddagen.

Jag har inte så bråttom med aktieköpen egentligen och imorgon blir det en ny chans att fylla på portföljen med några aktier till innan månadens avsättning från lönen tar slut.

Köpet i Handelsbanken igår på kursen 96,50 kr per aktie gör att jag inte planerar att fylla på mer i banken närmaste tiden. Köpte även Handelsbanken den 17:e November och skrev om det här på bloggen, vill man läsa om det så klickar man här.

Kan eventuellt bli att jag fyller på lite i en annan bank, nämligen Swedbank som bara är ett pyttelitet innehav i portföljen just nu. Äger generellt inte mycket aktier alls i bankerna direkt och det är därför jag vill bygga upp små positioner i bankerna från minimala nivåer. Enda banken jag har lite rejälare med aktier i just nu är Nordea. Där känner jag dock att jag äger tillräckligt med aktier och har inga tankar på att köpa fler även om Gardells intåg lockar lite.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *