Nytt nummer av tidning hem i brevlådan!

Det fina vädret fortsätter och efter att jobbat sista förmiddagskiftet idag så passade jag på att lyssna på några poddar medans jag tog en promenad på 8 km. Imorgon och torsdag så jobbar jag eftermiddag, sedan avslutar jag med 3 nätter.

När jag kom hem efter promenaden såg jag att tidningen Stock magazine hade trillat ner genom brevinkastet. Så den har jag kikat lite i på balkongen, läser nog ut resten imorgon innan jobbet. En bra och läsvärd tidning som ingår som medlemsförmån i mitt medlemskap i unga aktiesparare och levereras 4 gånger per år.

Imorgon är årets bästa utdelningsdag, det betyder att min portfölj fylls på med kontanter. Jag vet inte om jag redan imorgon passar på att köpa lite fler aktier för pengarna, skriver om det imorgon i så fall.

Är man inte sugen på att vara ute i det fina vädret och har dryga 7 timmar över så vill jag passa på att tipsa om årsstämman för Berkshire Hathaway som var den 5 maj och sändes på Yahoo, vill man se klippet i efterhand klicka här. Jag har faktiskt inte kollat igenom det än men kommer att göra det någon mindre solig dag.

One thought on “Nytt nummer av tidning hem i brevlådan!

  1. Kul att du har bästa utdelningsdag imorgon! Själv får man utdelning bara från H&M. Njut av kvällen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *