Påfyllning av portföljen

Lördag morgon och solen skiner. Man blir verkligen piggare när solen skiner så det är riktigt skönt med lite solsken. Jag tänkte jag ska börja dagen med god frukost som min flickvän gör åt mig medans jag skriver detta inlägg. (Jag är bortskämd och har det bra). Sedan ska jag ta en promenad i det fina vädret.

Igår blev det storinköp av aktier och jag fick med nästan alla bolag från tidigare inlägg förutom några få av de bolagen som var på min lista igår. Jag tänker att jag kan komplettera inköpen under kommande vecka så jag får med alla aktier och ligger fullinvesterad. Aktierna som inhandlades under gårdagen blev följande:

3M, APPLE, AT&T, BERKSHIRE HATHAWAY, BOSTON PIZZA, EPR PROPERTIES, HORMEL FOODS, IBM, JOHNSON & JOHNSON, KESKO, KONE, MCDONALDS, PEPSICO, PROCTER & GAMBLE. REALTY INCOME, SAMPO, UNILEVER, WALMART, WALT DISNEY.

Det blev helt enkelt en gedigen portfölj som handlades igår och då jag är försiktig av mig så gillar jag att sprida riskerna och köper därmed fler bolag till min portfölj. Vissa gillar att ha färre bolag och istället ha stenkoll på bolagen. Jag föredrar lite fler bolag så att den specifika bolagsrisken blir mindre och att man inte behöver bli orolig om det skakar till lite på börsen. Jag sitter i oroliga lägen alltid still i båten eller alternativt köper lite mer aktier och det är skönt att alltid kunna sova gott om natten.

Jag passade även på att fira gårdagens inköp med att utnyttja ett erbjudande i ett av bolagen jag köpt. Jag var helt enkelt på Mcdonalds och använde deras app som för övrigt har väldigt ofta har bra erbjudande. Jag passade på att köpa en Big Mac och fick en Mcfeast på köpet, till maten drack jag vatten och betalade endast 49 kr för denna pangmåltid. Det smakar som bäst när man inte betalat så mycket, en extra krydda är givetvis att det är sitt egna bolag man äter på.

Hoppas ni får en fin lördag och kommentera gärna vad ni tycker om bolagen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *