Planerat aktieköp fram till årsskiftet.

Nu återstår det 6 st löner innan året är slut. Jag sitter hemma och funderar på hur jag ska investera pengarna resten av året. Jag hade en plan i början på året som handlade om att följa min köplista 2019. Jag har följt köplistan helt okej men börsen ändrar sig ganska mycket under ett år. Jag har insett att lägga upp en plan för ett helt år är för lång tid för mig och ska därför prova att lägga plan för kommande halvår istället.

Så nu har jag suttit och kollat över listan och kommit fram till en ny lista på 12 aktier som jag ska investera i återstående tid av 2019. Det finns dessutom utrymme och räknat med att kunna köpa några bolag till om jag skulle vilja det. Köpen framöver blir i följande bolag:

Svenska

 • AAK
 • Alfa Laval
 • Castellum
 • Holmen
 • Investor
 • Lifco
 • Lundbergföretagen
 • Swedbank

Utländska

 • 3M
 • Brookfield asset management
 • EPR Properties
 • Johnson & Johnson

Några som hamnade precis utanför listan men som eventuellt kan tillkomma är: Abbvie, Activision Blizzard, Eastnine, Hemfosa, Hormel Foods, Nibe, Latour, PepsiCo samt Peab. Sen så månadssparar jag courtagefritt varje månad i Xact Högutdelande också.

Kommentera gärna tankar kring bolagen jag valt ut nedan.

Jag har även gjort en ny sida som heter: köplista 2019 2.0 där ni kan följa mina köp resten av året. Ni hittar sidan under fliken ”mina aktier”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *