Portföljavstämning och köp under veckan

Lördag kväll och junis sista dag. Jag ligger i soffan och gör månadens sammanställning av portföljen i mitt google kalkylark samtidigt som jag har på fotboll i bakgrunden. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar att gå upp sista förmiddagsskiftet denna perioden.

Har tidigare skrivit om att sätta delmål längs vägen. För att stämma av nuläget och följa upp hur portföljen utvecklar sig så har jag en avstämning i slutet av varje månad där jag lägger in de parametrar som jag mäter i mitt kalkylark. Detta har jag gjort sedan 2015 och tycker det är ett bra sätt som passar mig. Jag kan egentligen få ut rapporter direkt från Nordnet varje månad där allt jag behöver finns, men gillar att föra över siffror själv till mitt kalkylark för att ha bättre koll på hur allt utvecklar sig.

När jag gick igenom mina konton och transaktioner nu ikväll så såg jag att en av mina långtidsorder hade gått igenom under veckan. Ordern var på Lifco och köptes in för 310 kr per aktie till portföljen. En order som jag är nöjd med och börjar närma mig en vikt i Lifco som är i linje med vad jag tänkt mig i portföljen. Det blir bara några enstaka köp till kommande månader, sen är jag nöjd just nu.

Har fortfarande ett gäng långtidsorder som ligger kvar under nästa vecka. Jag får se om det blir några fler avslut då. Jag hoppas på att något mer köp går igenom men jag har inte bråttom med köpen. Försöker sprida ut dem över månaden även om det är svårt för man vill handla direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *