Storhandling av aktier!

Fredag idag och börjar närma sig slutet på veckan. Just denna veckan längtar jag tills på söndag eftersom det är semi-final i svenska cupen på Friends Arena. Hoppas på mycket folk, härlig stämning och en bra fotbollsmatch!

Idag bör jag få in pengarna från Aktieinvest som jag tidigare skrivit om under veckan. Pengarna kommer först hamna på mitt lönekonto hos STORbanken. Pengarna ska därifrån illa kvickt och swishas in till Nordnet. Sedan ska jag återköpa aktierna jag hade hos Aktieinvest med mindre justeringar av antalet aktier i vissa bolag. ( Läs gärna tidigare inlägg, ”Flyttar allt till Nordnet”, klicka här)

Aktierna jag har på min inköpslista och ska inhandlas under dagen kommer här nedan:

 • 3M
 • Apple
 • AT&T
 • Berkshire Hathaway
 • Boston Pizza
 • EPR Properties
 • Hormel Foods
 • IBM
 • Johnson & Johnson
 • Kesko
 • Kone
 • McDonalds
 • Pandora
 • Pepsico
 • Pfizer
 • Procter & Gamble
 • Realty Income
 • Sampo
 • Starbucks
 • Unilever
 • VF Corp
 • Walmart
 • Walt Disney

En lång lista på aktierna jag ska köpa och jag kommer köpa för ungefär samma summa i samtliga aktier. Kommentera gärna vad ni tycker om listan och om ni skulle gjort något annorlunda?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *