Superonsdag

Det är onsdag kring lunchtid när jag tänkte sammanfatta starten på en dag som startat bra. Det började med att jag vaknade upp till solsken klockan 09:00 när alarmet ringde, inte speciellt svårt att gå upp till detta väder. Jag passade på att sova ut idag när när jag har möjligheten och det var skönt.

Kollade sedan kontot på Nordnet där jag kunde konstatera att utdelningarna kommit in. Kollade lite snabbt hur börsen öppnade och la sedan 2 köporder.

Gick och gjorde mig frukost som jag sedan käkade på balkongen. Tjejen hörde av sig och hade glömt cykelkorgen imorse när hon cyklade till jobbet, så jag tog en cykeltur och hälsade på henne och lämnade cykelkorgen till henne.

Nu är jag hemma igen och såg att båda ordrarna gått igenom och köpen blev i både Latour (91,50 kr per aktie) och Clas Ohlson (83,55 kr per aktie).

Men jag såg också att THQ tagit ett rejält kliv uppåt. Lite häftigt att jag ägt aktien sedan börsintroduktionen på 20 kr och att aktien bara idag när jag skriver detta gått upp 24 kr på en enda dag! Givetvis tur men kul att det lönar sig att va långsiktig nu när aktien gått upp ca 780 % sedan köp.

Nu har jag en stund innan jobb och jag tänkte läsa klart Stock Magazine i solen. Dagar som denna skulle man vilja ha varje dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *