Tips på grym hemsida!

Jag har tidigare skrivit om att jag brukar besöka IBindex.se med jämna mellanrum när jag ska investera i investmentbolag för att se hur rabatten/premien ligger till. Jag tycker att Ibindex ger mig en daglig och snabb överblick av utvecklingen hos investmentbolagen på Stockholmsbörsen som kan vara värdefull inför kommande investering, dessutom kan man se hur utvecklingen sett ut historiskt. 

Igår så hittade jag på twitter att IBindex.se har fått ett syskon, FBindex.se.  Fastighetsbolagsindex – FBindex är just nu en beta sida som precis har lanserats.

FBindex har som mål att följa utvecklingen hos fastighetsbolagen på Stockholmsbörsen (OMX). Indexet är viktat på substansvärdes rabatt/premium och uppdateras dagligen.

FBindex.se är en hemsida jag kommer att kika in på före jag gör investeringar i fastighetsaktier framöver. Att kunna följa rabatt/premie på ett smidigt sätt hos fastighetsbolagen är något jag verkligen gillar eftersom jag helst inte vill betala premie. Så jag tror att jag kommer att ha precis samma användning för nya sidan som jag tidigare har haft för investmentbolagen.

Har ni kollat in hemsidan och vad tycker ni om den? Kommentera gärna nedan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *