Tips på poddar jag gillar!

Idag är det stängt på börsen och jag tänkte passa på att ge lite tips på poddar jag brukar lyssna på. Kan vara läge att ta en promenad och lyssna på ett avsnitt nu i det fina vädret. Jag promenerar och lyssnar på någon podd i stort sett dagligen för att få lite motion och något intressant att lyssna på. Poddarna jag lyssnar på varje vecka är:

  • #Sparpodden
  • Aktiekompisar
  • Avanza podden
  • Börs podden
  • Ekonomi PÅ RIKTIGT
  • Investerarens Podcast
  • Kapitalet
  • Kvalitetsaktiepodden
  • Motley fool money
  • Kryptopodden

Detta är väl de poddar jag alltid lyssnar på men så finns det poddar jag lyssnar på ibland också. Vad tycker ni om listan och har ni något bra tips på någon podd som jag borde lyssna på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *