Tjäna pengar riskfritt!

Jag uppmanar ingen till att spela eftersom det är skit. Vill man skapa en ekonomisk trygghet så ska man investera sina pengar och inte spela bort dem.

Men jag har ändå ett litet tips på hur man kan spela riskfritt och tjäna pengar på det. Hur jag gjorde tidigare i veckan ska jag berätta nu.

PlayOJO som ni säkert sett på tv-reklam har ett erbjudande för alla nya kunder där man får 100 freespins utan omsättningskrav. Man behöver endast öppna konto och flytta över 100 kr.

Jag lyckades på något sätt dessutom vinna 20 extra freespins, så totalt blev det 120 freespins som jag fick spela utan att behöva satsa egna pengar.

Vinsten då? 43,50 kr spelade jag in totalt. Ingen att skryta över men ändå pengar som jag fått riskfritt utan större ansträngning.

Pengarna från vinsten och 100-lappen man var tvungen att överföra är tillbaka på lönekontot. Så det hela gick snabbt och det var inga problem att plocka ut vinsten eller 100-lappen som överfördes.

Vad tycker ni om tipset och har ni tips om liknande sätt att tjäna pengar riskfritt? Kommentera gärna nedan.

5 thoughts on “Tjäna pengar riskfritt!

 1. Jag spelade in 6000kr av insättningsbonusar från spelbolag för några åt sedan genom att spela dom mot varandra. Det kräver dock lite mer tid och arbete men det var ändå 6000kr riskfritt!

  1. Grymt bra jobbat! 6000kr är fina pengar att spela in riskfritt! Var det tipset som Günther Mårder körde i sparpodden för något år sedan när man tippar på båda lagen i sporter med 2 utfall?

 2. Hej!
  Har följt båda dina tips på att tjäna pengar riskfritt. Fick ihop den gigantiska summan av 228,5 på både playjoj och paf. Men herregud när man ska ta ut pengarna på playjoj, vilket jävla mecka det är. Har inte fått ut dem än trots otaliga försök, rikgit sunik sida och irriterad. Hur gjorde du för att få ut dina pengar på playjojo?

  1. Hejsan!
   Kul med vinster men väldigt tråkigt att du har haft bekymmer med PlayOJO. Jag körde Trustly vid insättning och vid uttag och allt gick väldigt snabbt och smidigt för mig. Hoppas det löser sig för dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *