Uppdaterat mina aktier på bloggen

Sedan jag startade bloggen för drygt 1 år sedan så har jag ständigt jobbat med att försöka få den så snygg och tydlig som möjligt. Jag har inte pluggat programmering eller webdesign i skolan utan är helt självlärd. Jag tycker det är otroligt kul att lära mig nya saker och jag kan sitta i många timmar för att göra någon liten förbättring eller detalj som knappt syns.

Under senaste dagarna har jag försökt fixa till så att man enkelt kan se vilka aktier jag äger på bloggen. Bilderna jag använde tidigare var inte så tydliga och ville få till en lösning som ger en snyggare visuell överblick på aktieinnehaven. Nu tror jag att jag löst det på ett bra sätt både för de som läser bloggen via mobil och datorn.

I nya uppdateringen kan man se aktierna jag äger med logga, kurs och andel av portföljen. Man kan även klicka sig vidare i några innehaven, (det kommer bli alla tids nog) där man kan hitta mer information om bolagen, följa utdelningar osv.

Hoppas ni gillar uppdateringen och kommentera gärna precis vad ni tycker, eran återkoppling är viktig för mig!

För att komma direkt till aktieinnehaven kan man klicka på länkarna nedan:

Nu är det snart dags att cykla till jobbet och idag tänkte jag lyssna på den nya podden veckoanalysen. Veckoanalysen leds bland annat av Nordnets tidigare sparekonom Joakim Bornold som numera har samma befattning fast hos Söderberg & Partners. Jag gillade att lyssna på Alexander Gustafsson och Joakim i Sparpodden varje vecka Så det ska bli spännande att höra om hans nya podd är lika bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *