Uppesittarkväll och Aktiespararen

Ikväll är det #uppesittarkväll igen och det betyder att det är löning imorgon. Vet inte vad temat är för denna månad men jag vet att sändningen börjar klockan 20:00. I kvällens sändning har de bjudit in de intressanta gästerna Marcus Hernhag, Anna Svahn och Intrums VD Mikael Ericson. Ska bli spännande att lyssna på vad de har att säga, jag hoppas jag kan få bra tips på hur morgondagens lön ska investeras. Sändningen kan man se på längst ner i inlägget.

Tidningen Aktiespararen har trillat ner i brevinkastet idag. Alltid lika kul att få hem en bra tidning om aktier. Jag läser nog igenom tidningen närmaste dagarna eftersom brukar ha svårt att sluta läsa när jag väl har börjat. Tycker de skriver analyserna på ett bra och enkelt sätt som passar mig. Precis som uppesittarkväll är Aktiespararen en bra källa till inspiration om hur jag ska investera lönen. Så det passade bra att tidningen kom idag.

För egen del lutar åt att jag fyller på i några av investmentbolagen under morgondagen. Skulle gärna köpt mer Latour men i senaste rapporten som nyligen släpptes så uppgick substansvärdet till 106 kr. Just nu står aktien lite högre så avvaktar och hoppas den går under 106 kr igen innan jag fyller på. Vad köper ni för aktier imorgon?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *