Uppesittarkväll och Aktiespararen

Idag är det torsdag och inte vilken torsdag som helst utan dagen innan löning. Dagen till ära ska jag kolla på uppesittarkväll som sänds ikväll på EFN under 2 timmar med start klockan 20:00.

Dessutom så har jag nu på morgonen fått hem tidningen aktiespararen som jag ska läsa under dagen! Gillar tidningen riktigt mycket och det är en liten höjdpunkt varje gång den trillar ner i brevlådan. Så en riktigt bra torsdag!

Så jag ska se om jag får inspiration inför morgondagens påfyllning av portföljen i tidningen. Jag tycker att deras analyser är på en bra och enkel nivå som passar mig och de brukar ge hyfsat bra avkastning.

Jag köper givetvis inte allt som står i Aktiespararen och är i regel väldigt skeptisk till analyser överlag eftersom det alltid är någon som ska tjäna pengar på analyserna i slutändan. Men jag kan tycka att det är bra inspiration för att kolla vidare och bilda sig en egen uppfattning.

Vad tycker ni om aktiespararen och ska ni se på uppesittarkväll?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *