Utdelning från Pepsi

Idag trillade mer utdelning in på mitt konto, egentligen trillade den nog in igår kväll men då missade jag att se den. Hur som helst så var det Pepsi som delade ut 0,805 usd per aktie! Pengarna kommer jag att återinvesteras in i  Pepsi igen så att ränta-på-ränta effekten kan fortsätta jobba åt mig. För er som inte visste detta så är PepsiCo både ett dryckesföretag samt att de producerar snacks och mellanmålsprodukter. Jag har inte så många aktier i Pepsi men jag har haft dem ett tag så jag låter dem ligga kvar i portföljen och växa eftersom jag i min strategi bestämt att jag inte ska sälja aktier utan bara köpa. Jag kanske kommer köpa mer framöver även om det inte är högsta prioritet just nu.

Vad tycker ni om Pepsi?

Bilden lånad från Pepsis hemsida.

One thought on “Utdelning från Pepsi

  1. Hej,

    Hur tror du långsiktigt på Pepsi eller liknande aktörer? Eventuell sockerskatt som kan ge ett ordentligt smäll? Jag är ingen expert bara spekulerar vilt. Men risker finns väl i allt, det är väl det som är meningen i branschen…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *