Utdelningar in på kontot

Idag har det trillat in ett gäng utdelningar igen. Bolagen som delat ut är följande:

  • Klövern Pref
  • Klövern A
  • Alm Equtiy Pref
  • SKF

Det mesta från dagens utdelningar kom från mina preferensaktier. Det som är bra med dem är att de delar ut en peng till mig varje kvartal. Har skrivit om preferensaktier tidigare och man kan läsa om inläggen genom att trycka på dem:

Kommer även att få några utdelningar imorgon igen och då är det dessa bolag som delar ut till mig:

  • Ericsson
  • Atrium Ljungberg

Sen är tanken att jag ska köpa något för dessa utdelningar under morgondagen vad det blir kommer under morgondagens inlägg. Nu ska jag passa på att njuta av min lediga dag och äta gott och ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *