Veckans utdelningar v.10

Sista nattskiftet är nu avklarat och nu väntar en lite längre ledighet fram tills på onsdag nästa vecka. Helt ledig blir man ju inte eftersom man ska åka med frugan till Ikea, men förutom det så ska jag försöka ta det lite lugnt med mycket promenader och lyssna igenom lite poddar.

Börsen har gått lite sämre de sista dagarna och då tycker jag det känns bra att utdelningarna ändå kommer in nästan varje vecka oberoende av hur kurserna går. Pengamaskinen fylls på hela tiden med pengar som jag kan investera i fler aktier för att ”bygga och utveckla en driftsäkrare anläggning”.

Efter veckans utdelningar så har det blivit en slant på min KF som jag kanske återinvesterar nästa vecka. Beror på hur köpsugen jag är då helt enkelt.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • Kone I 1,65 EUR per aktie
  • Elekta I 0,70 kr per aktie

Fredag

  • L.Brands I 0,30 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *