Veckans utdelningar v.11

Fredag igen och dags att summera ihop veckans utdelningar. Det man kan börja med är att det har varit den utdelningstätaste veckan hittills i år. På 5 dagar har det blivit 8 utdelningar och det är riktigt bra. Önskar att det kunde vara så varje vecka.

Mars, april och maj är bra utdelningsmånader, så jag vet att det kommer fortsätta att vara fina utdelningsveckor ett tag framöver. Så för min del handlar det om att följa min plan som jag gjorde vid årsskiftet om hur jag ska återinvestera pengarna.

Planen bestämmer lite grovt vilka aktier jag skulle köpa under 2019 och ungefär hur många aktier. Jag måste såklart inte följa planen exakt men den ger mig ändå en fingervisning på hur jag ska göra.

Sätter ni också upp en plan för köp under året? Kommentera gärna nedan.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • IBM I 1,57 USD per aktie

Tisdag

  • K2A I 5,00 kr per aktie
  • Johnson & Johnson I 0,90 USD per aktie
  • 3M I 1,44 USD per aktie

Onsdag

  • SPFF I 0,06 USD per ETF

Torsdag

Fredag

  • EPR Properties I 0,375 USD per aktie
  • Realty Income I 0,2255 USD per aktie
  • McDonalds I 1,16 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *