Veckans utdelningar v.12

Dags att summera ihop veckans utdelningar i vanlig ordning och denna vecka har det kommit in 3 st utdelningar på kontot. Det har varit en rätt bra utdelningsvecka som fyllt på min kapitalförsäkring litegrann. Kanske shoppar någon utländsk aktie ikväll för pengarna eller så väntar jag till början på nästa vecka.

Kan redan nu tyvärr konstatera att jag inte kommer att slå mars utdelningsmånad föregående år. Det beror på att ett gäng med bolag flyttat utdelningen från mars till april. Men det betyder ju att april kommer bli betydligt starkare än föregående år.

Aktierna som flyttat utdelningen från mars till april är:

  • BEIJER ALMA
  • NORDEA
  • SWEDBANK

Hur det går varje månad har ju egentligen ingen betydelse eftersom det är helheten som räknas. Men det är såklart roligare att se i mitt spreadsheet att utdelningen växt från föregående år när man kollar igenom varje enskild månad. Jag kommer slå utdelningarna 2017 i alla fall.

Solen skiner och jag är ledig så jag känner att det är dags för mig att ta vara på dagen och ge mig ut på en promenad. Jag tänkte lyssna på gårdagens poddavsnitt från kvalitetsaktiepodden och Market Makers under promenaden. Båda poddarna brukar hålla riktigt hög kvalité så det ser jag verkligen fram emot.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • Wärtsilä I 0,24 EUR per aktie
  • VFC I 0,51 USD per aktie

Tisdag

Onsdag

  • Unilever I 0,437 USD per aktie

Torsdag

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *