Veckans utdelningar v.15

Fredag igen och dags att summera ihop utdelningarna i vanlig ordning. Under veckan så har det kommit in 5 st utdelningar på kontot. Veckans största utdelningar har kommit från Volvo och Nordea som är 7:e respektive 11:e största utdelare i min portfölj.

Kollar man på april i sin helhet så ligger jag just nu 14,5% efter föregående års utdelningar. Så med drygt 2 veckor kvar innan månaden är över så är jag ganska säker på att detta kommer bli en rekordmånad!

Pengarna som jag fått från utdelningar under veckan gick bland annat till att köpa mer aktier i Lundbergföretagen. Det skrev jag om i gårdagens inlägg. Men förutom Lundbergs så köpte jag också ett nytt utländskt bolag till min kapitalförsäkring. Mer om det tänkte jag att ni ska få läsa om i morgondagens inlägg.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • SPFF I 0,06 USD per aktie
  • Nordea I 0,69 EUR per aktie

Fredag

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *