Veckans utdelningar v.2

Skönt med fredag även om jag redan varit ledig några dagar. Åkte på en förkylning precis när ledigheten började och har mest legat på soffan. Men idag det ska bli skönt att ta en liten promenad till Lidl och handla mat inför dagens middag. Frisk luft piggar upp och som alltid när jag promenerar så kommer jag  att lyssna på podd och dagen till ära blir en av favoriterna, Kvalitetsaktiepodden. Ser alltid fram emot att lyssna på den.

Denna vecka så har det trillat in några utdelningar från USA. inte tillräckligt stora volymer så det är värt att återinvestera utdelningen direkt, men det fyller på kassan lite i kapitalförsäkringen och det är alltid bra. Courtaget är ju lite dyrare när man köper utländska aktier och då vill jag inte lägga för små order.

När man summerar ihop årets första 2 veckor så är jag ganska nöjd med starten jämfört med föregående år. Januari är ju en av de sämsta utdelningsmånaderna för mig men jag är redan nära att slå föregående år. Så det borde inte vara några problem att slå utdelningarna i januari 2018 med 2 veckor kvar.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • Pepsi I 0,9275 USD per aktie

Tisdag

  • SPFF I 0,081 USD per aktie

Onsdag

Torsdag

  • Walt Disney I 0,88 USD per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *