Veckans utdelningar v.21

Det är klart att efter att precis haft årets bästa utdelningsvecka så kommer det inte bli lika mycket utdelningar framöver. Några utdelningar kommer såklart att trilla in med jämna mellanrum som tur är. Lite tråkigare tider framåt helt enkelt, men som tur är har jag preffar och lite amerikanska bolag i portföljen. Fördelen med dem är att de delar ut antingen kvartalsvis eller månadsvis så jag får några utdelningar varje månad året om.

Denna vecka så är det löning på fredag och då kommer jag i vanlig ordning att swisha över pengar till Nordnet direkt på morgonen. Får se om jag köper något på fredag eller om jag väntar till nästa vecka. Löning på fredag betyder ju att det är uppesittarkväll på torsdag, mer om det senare under veckan.

Det bästa med denna måndagen är att jag precis gått på ledighet som varar fram till på fredag. Så nu har jag massa tid som jag tänker spendera med att läsa några årsredovisningar som jag fått hemskickade under föregående vecka. Beställde dem direkt på hemsidan från några bolag som inte skickat ut årsredovisningar till mig. Det ska bli kul att läsa på lite mer om bolagen.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

  • HCP I 0,37 USD per aktie
  • BillerudKorsnäs I 4,30 kr per aktie

Onsdag

  • Nibe I 1,05 kr per aktie

Torsdag

Fredag


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *