Veckans utdelningar v.23

Första veckan i juni och vi sitter på tåget hem från Oslo när jag sammanställer veckans utdelningar. Det gick väldigt fort att sammanställa eftersom det endast var 1 utdelning denna veckan. Juni är ingen rolig utdelningsmånad men tack vare att jag äger ett gäng utländska innehav så kommer det ändå att bli några utdelningar som tur är.

Fokus denna vecka blir istället att investera de pengar som redan ligger på kontot, får se om det blir allt eller bara delar av det. Har egentligen inte bråttom men tycker det är kul att handla på mig några aktier till. Ett bolag jag skulle vilja äga långsiktigt är AAK. Hade jag ägt aktien så hade jag fått utdelning nu i juni, men så är inte fallet än.

Sitter som sagt på tåget hem och resan till Oslo var försenad med ungefär en timme, vi ska vara hemma kring 19:00 om allt går som det ska, vilket jag tvivlar på. Men det gör inte så mycket, jag har lite poddar att lyssna igenom och lite bloggar att läsa så tiden kommer investeras på bästa sätt.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

  • Unilever I 0,474 USD per aktie

Torsdag

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *