Veckans utdelningar v.24

Fredag igen och dags att summera ihop en ganska bra utdelningsvecka. Det är väldigt skönt att ha ett gäng amerikanska bolag i portföljen eftersom de flesta bolagen i USA ger utdelning kvartalsvis eller till och med månadsvis i vissa bolag. Jag har inga jätteinnehav men det blir några kronor här och där som kommer in i en stadig ström och fyller på pengamaskinen.

Denna veckan har framförallt varit  bra för eftersom det var minst en utdelning om dagen och det är såklart extra kul. Veckans samtliga utdelningar förutom K2A hamnade i kapitalförsäkringen och även om jag är klar med svenska köpen fram till nästa lön så är tanken att göra ett utländskt köp till innan dess.

Vad jag köper ska jag fundera över under helgen hade jag tänkt. Jag har ändå ganska mycket tid att fundera på vilken aktie jag ska köpa framöver eftersom jag precis har tagit semester fram till mitten på Juli. Jag är sugen på att köpa något nytt bolag men samtidigt är det alltid bra att återinvestera i mina tidigare innehav. Får se hur jag gör med det!

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • IBM I 1,52 USD per aktie

Tisdag

Onsdag

  • 3M I 1,44 USD per aktie

Torsdag

  • SPFF I 0,058 USD per ETF
  • K2A I 5,00 kr per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *