Veckans Utdelningar v.25

Måndag igen och en ny härlig arbetsvecka. Är glad att jag jobbade förmiddag idag så jag hann cykla hem efter jobbet och se det mesta av Sveriges första match i VM som slutade med seger. Efter segern har jag tagit det lugnt och läst lite bloggar och lyssnat på veckans avsnitt av podden Kapitalet. Rubriken för avsnittet var: ”Butikernas egna märken: så tog de över mathandeln” Ett bra avsnitt som jag tycker är värt att lyssna på.

Det är en ganska lugn vecka utdelningsmässigt med 2 utdelningar idag och 1 på fredag som ni kan se nedan. Blir ingen återinvestering denna vecka utan  jag väntar till nästa vecka när lönen kommer in och investerar lite mer i portföljen då istället. Så man kan konstatera att denna veckan så får pengarna jobba själva i portföljen så jobbar jag i fabriken. Jag har ju glädjen att få jobba midsommar och tjäna lite extra pengar vilket inte är fel.

 

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • McDonalds I 1,01 USD per aktie
  • VFC I 0,46 USD per aktie

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

  • SCHD I 0,262 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *