Veckans utdelningar v.26

Idag är det löning och det har kommit in pengar på kontot. Jag har precis som varje månad först betalat alla räkningar, överfört pengar till buffert och matkontot för att sedan swisha över pengar till Nordnet. Jag tror att det är viktigt med bra rutiner och vill därför styra upp allt direkt vid löning för att se hur mycket man har att röra sig med resten av månaden.

Ska resa bort under veckan eftersom jag är ledig tills på fredag och har därför lagt in några långtidsorder på köp i Lifco, Beijer Alma och AAK. Passar bra att lägga långtidsorder nu när jag reser bort så jag kan njuta av resan samtidigt som det kan bli köp för lönen om kurserna sjunker lite.

Lugn vecka annars när det kommer till utdelningar men det trillar ändå in lite på fredag vilket är en skön avslutning på veckan. Det är inga stora innehav i portföljen men det är roligt att det kommer någon utdelning även denna vecka.

 

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

  • PepsiCo I 0,9275 USD per aktie
  • Boston Pizza I 0,115 CAD

2 thoughts on “Veckans utdelningar v.26

  1. AAK är helt fantastisk. Den bara drar och drar. Önskar att man köpt på sig mer tidigare, men man får bygga upp en ordentlig stek sakta men säkert nu istället. Lifco verkar spännande. Gillar ju deras Dentalbit. Vad är det som lockade dig i just den aktien?

    1. Ja tanken är att jag också ska bygga upp en stek över tid i AAK. Känns otroligt stabilt!

      Lifco skrev jag lite om för ett tag sedan och hänvisar dit, klicka här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *