Veckans utdelningar v.28

Ny vecka med nya utdelningar till portföljen. Tror jag lyckats få någon utdelning till portföljen varje vecka hittills i år. Något som är rätt häftigt även om det inte behöver vara det bästa. Kan ju snarare säga att jag har några för många bolag i portföljen. Ibland är det bara någon krona som ramlat in på kontot, men varje krona räknas.

Jag försöker att strukturera upp portföljen mer och mer, vissa innehav som jag köpt i början av min investeringskarriär kommer jag aldrig någonsin att köpa fler aktier av. Många hävdar ju att man då borde sälja aktierna, vilket jag troligtvis borde göra. Men jag tänker att det kan ligga kvar, man kan ju alltid gå på årsstämmorna när man blir pensionär och äta lite god mat.

Nu ska jag snart ta en liten promenad och lyssna på ”Knarkets ekonomi”, veckans avsnitt av kapitalet. För min del har Kapitalets podd växt mer och mer och är tillsammans med Kvalitetsaktiepodden mina favoritpoddar. Tycker jag får ut mest av dem, Kapitalet lär mig nya intressanta saker varje vecka medans Kvalitetsaktiepodden har en sund och vettig syn på aktier som jag gillar.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

  • Hemfosa I 1,20 kr per aktie
  • Realty income I 0,22 USD per aktie
  • SPFF I 0,068 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *