Veckans utdelningar v.30

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, för lugnt för min smak. Jag vill helst att det ska finnas lite att pyssla med hela tiden för då går skiften snabbast. Fördelen var att jag diskutera lite med arbetskamrater om aktier och börsen vilket var kul.

Påväg hem från jobbet så började jag lyssna på senaste avsnittet av kvalitetsaktiepodden som kom ut i torsdags. Det är en podd jag alltid längtar efter att få lyssna på. Helt klart en av de bästa poddarna.

Jag ligger lite efter med poddlyssnandet, så det får helt enkelt bli lite längre promenader under veckan så jag hinner att lyssna ikapp. Bra för kroppen och jag lär mig mer om aktier, en bra kombination.

Men över till veckans utdelningar! Med knappa marginaler den sista tiden så lyckas jag att vidhålla att få minst en utdelning per vecka sedan årsskiftet. Denna vecka är det Walt Disney som räddar mig med sin halvårsutdelning. Tack för det.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • Walt Disney I 0,84 USD per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *