Veckans utdelningar v.31

Fredag igen och dags att summera ihop veckans och månadens utdelningar. Om vi börjar med denna vecka så har det trillat in 3 utdelningar på kontot. Det har varit en ganska bra utdelningsvecka även om volymerna inte är så stora. Månadsutdelarna Boston Pizza och Keg Royalties delar ut i slutet på månaden som vanligt medans AT&T var först ut att dela ut pengar i augusti.

Onsdagen var sista dagen i månaden och vid en summering av månadens totala utdelningar så var de 20,76% högre än föregående år. Det är en ganska låg nivå på totala utdelningen i kronor men är glad för att det växer. Januari och Juli har hittills varit årets sämsta utdelningsmånader men båda månaderna har varit betydligt bättre än förra året så det blir bättre och bättre.

Blickar man framåt mot Augusti så tror jag det kommer bli en ganska bra månad. Jag räknar med att det blir några enstaka svenska utdelningar men ett helt gäng utländska. Jag tror även att det blir en tillräckligt stor slant på kapitalförsäkringen för att jag ska kunna återinvestera i något kul under månaden. Vad det blir får vi se då.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

  • AT&T I 0,51 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *