Veckans utdelningar v.31

Det blev ett lite försenat inlägg om veckans utdelningar, men det är bättre sent än aldrig. När jag skriver detta inlägg så är det sista dagen i juli, så jag tänkte att jag summerar månaden som gått. Juli har varit en riktigt bra månad för mig kursmässigt på börsen men det har varit en dålig utdelningsmånad.

Det är faktiskt den sämsta utdelning jag har fått i juli sedan jag började använda mitt kalkylark 2015. En stor anledning till att utdelningen sjunkit är att jag tidigare fick en ganska stor kvartalsutdelning av Balders preferensaktie i juli. Men i oktober förra året så löste Balder in sina preferensaktier vilket gjorde att min utdelning därifrån försvann.

Kollar man från årsskiftet fram till idag så har jag fått mer utdelning än föregående år i alla månader utom, juni och juli. Så jag är nöjd med helheten även om jag vill att alla månader ska bli bättre år till år. Jag har hittills fått utdelning varje vecka sedan årsskiftet vilket jag tycker är häftigt.

Har fortfarande inte handlat några aktier sedan lön men jag har lagt några order som inte gått igenom än. Får se om de kanske gör det snart framöver.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

  • Boston Pizza I 0,115 CAD per aktie

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *