Veckans utdelningar v.33

Denna vecka så får jag ingen utdelning av de svenska bolagen i portföljen men jag får ett helt gäng amerikanska utdelningar in på min kapitalförsäkring. Det är inte så stora summor per aktie men tillsammans blir det ändå lite pengar. Eftersom det ändå blir lite utdelningar under veckan och jag har lite pengar liggandes på min KF sedan tidigare så har jag tänkt att fylla på något av mina utländska innehav under nästa eller kommande vecka.

Amerikanska aktier utgör knappt 25 % av min portfölj i dagsläget. En nivå jag tror att min portfölj kommer ligga kring. Jag handlar inte amerikanska aktier lika ofta längre eftersom courtaget är högre på utländska aktier och jag gillar inte kostnader. Dessutom är kronan ganska svag mot dollarn sedan en tid tillbaka. Men nu när jag samlat ihop en slant så är det ändå kul att fylla på något av de innehaven också. Ska fundera under veckan vart jag ska investera pengarna och kolla lite nyckeltal.

Idag och imorgon är jag ledig, så nu ska jag passa på att ta en promenad och lyssna på några poddar i det fina vädret. Kanske hittar jag inspiration till kommande investeringar? Kapitalet har i alla fall släppt ett nytt avsnitt idag och det är alltid en favorit att lyssna på.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • Global X SuperIncome I 0,068 USD per aktie

Tisdag

Onsdag

  • EPR I 0,63 USD per aktie
  • Omega Healthcare I 0,66 USD per aktie
  • Procter & Gamble I 0,717 USD per aktie
  • Realty Income I 0,22 USD per aktie
  • Tanger Factory Outlet I 0,35 USD per aktie

Torsdag

  • Apple I 0,73 USD per aktie
  • Hormel Foods I 0,188 USD per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *