Veckans utdelningar v.35

Nu är vi är inne i Augustis sista vecka. Augusti har trots allt blivit helt okej utdelningsmässigt även om jag vill komma upp i lite bättre volymer till nästa år. Kommande månader kommer bli mer spännande och även om jag kan räkna ut på kronan hur mycket utdelning jag kommer få resten av året så är det kul att inte riktigt veta. Gillar att göra sammanställning av veckans utdelning och hålla mig bara till närmaste veckan framåt i tiden.

Trenden att få utdelning varje vecka fortsätter. Även om det inte alltid är så mycket så är det kul att det fortsätter. Pengamaskinen kan på så sätt fortsätta växa trots att jag inte överför pengar från lönekontot. När jag fått ihop en slant så brukar jag investera pengarna i aktier. Jag undviker att köpa med för små belopp eftersom jag då tycker att courtaget blir för dyrt.

Nu ska jag lyssna på dagens avsnitt av podden Kapitalet. Har blivit en måndagstradition att lyssna på podden som ofta levererar något spännande och lärorikt.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • Equinor I 1,95 NOK per aktie

Fredag

  • Boston Pizza I 0,115 CAD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *