Veckans utdelningar v.38

Idag blev det ett sent inlägg med en summering av veckans utdelningar. Har haft fullt upp hela dagen med att hjälpa föräldrarna med att fixa lite småsaker på deras hus. Tycker det är otroligt roligt att hjälpa till att bygga och fixa saker och då springer tiden iväg.

Har inte hunnit med att kolla på börsen eller läsa nyheter som jag i vanliga fall gör. Enda infon som jag fått idag är rubrikerna på notiserna jag sett på min apple watch. Så vad jag förstått har HM slagit förväntningarna rejält, vilket inte varit så vanligt på ett tag. Får nog läsa en artikel om det innan jag somnar alldeles strax.

Veckans utdelningar domineras av amerikanska aktier. Jag kan konstatera att det är den sämsta utdelningsveckan hittills i September både i volym och antal. Jag är ändå nöjd att det kommer in några stycken och att jag än så länge i år har fått utdelning varje vecka.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

  • EPR Properties I 0,36 USD per aktie

Tisdag

  • Mcdonalds I 1,01 USD per aktie

Onsdag

Torsdag

  • VF Corporation I 0,46 USD per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *