Veckans utdelningar v.39

Idag kändes det verkligen bra att vakna upp efter att ha sovit ut rejält, solen skiner och det blev ett riktigt bra resultat på fotbollen igår. Idag är tanken att jag mest ska ta det lugnt. Enda som jag måste göra är att promenera och handla lite mat. Ska kolla in appen matpriskollen innan jag går så jag köper allt jag behöver till de bästa priserna. När jag promenerar kommer jag givetvis att lyssna på podd och idag är det Market Makers och Kapitalets poddar som jag ska lyssna igenom.

Veckans utdelningar landar på kontot i slutet på veckan. Ett av mina favoritbolag i portföljen är fastighetsbolaget Castellum och de delar ut denna vecka. Det jag gillar med bolaget är att det är det enda bolaget på Stockholmsbörsen som hittills alltid haft och varje år höjt utdelningen sedan sin börsintroduktion. Jag gillar också att bolaget ganska nyligen delat upp utdelningen så man får utdelning 2 gånger om året.

Att jag får utdelningar även denna vecka gör att jag fortfarande fått utdelning varje vecka i år och det hoppas jag håller i sig hela året. Det hade varit ett kul mål att uppnå.

Imorgon är det dags för löning igen och det betyder att det är uppesittarkväll idag klockan 20:00. Länk till sändningen hittar ni nedan.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • Wärtsilä I 0,23 EUR per aktie
  • Castellum I 2,65 SEK per aktie

Fredag

  • PepsiCo I 0,9275 USD per aktie
  • Boston Pizza I 0,115 CAD per aktie

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *