Veckans utdelningar v.43

Dags att summera ihop veckans utdelningar nu på morgonen innan jag cyklar till jobbet och jobbar eftermiddag. Egentligen är det inte så mycket att summera ihop då jag ”endast” fått 1 ny utdelning under veckan. Det är skönt att det ramlar in lite utdelningar trots att börsen är lite surare så att man kan återinvestera utdelningarna till bättre kurser.
Jag har nu i Oktober tangerat föregående års utdelningar så nu blir resten av årets utdelningar ”vinst” mot föregående år. Detta är mitt sätt att jämföra om portföljen går bättre eller sämre mot föregående år. Jag jämför hur mycket utdelning jag får från varje bolag. Jag jämför också hur mycket total utdelning jag fått månad för månad och läggar in allt i mitt google spreadsheet. Detta gör jag för att ha koll på att allt går som det ska och att pengamaskinen fortsätter växa. Sen sätter jag upp små och stora delmål som jag betar av med jämna mellanrum.
En av fördelarna med flytten den nya lägenheten är att det är 8,5 km till jobbet med cykel, det gör att man hinner lyssna igenom ganska mycket poddar på vägen till och från jobbet. Det tar lite längre tid än innan men mer motion och mer poddar om ekonomi är riktigt bra faktiskt.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • Telia I 1,15 kr per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *