Veckans utdelningar v.47

Black Friday och löning dagen till ära. Har inte shoppat något till mig själv på rean idag men några några julklappar till familjen har det blivit. Jag har allt jag behöver och lite till så finns ingen anledning att köpa prylar eller kläder som antagligen inte kommer användas. Man kan inte köpa saker bara för att, även om det är ”billigt”. Dessutom är de sällan så bra rabatter och oftast bara 10-20 % rabatt, det är knappt värt att bry sig om.

Lite har jag shoppat till mig själv förresten, jag utnyttjade Nordnets erbjudande med courtagefritt på 20 utvalda amerikanska aktier. Lite snålt att endast välja ut 20 stycken, jag hade gärna sett att man kunde handlat alla amerikanska aktier courtagefritt. Hur som helst så hittade jag 2 aktier av de 20 som jag ville köpa mer av. Så några aktier i AT&T och en aktie i Berkshire Hathaway B blev det.

Igår var det uppesittarkväll i vanlig ordning dagen men jag missade sändningen på grund av jobb. Gjorde sista natten denna perioden och jag kommer nu vara ledig fram tills onsdag nästa vecka. En rejäl ledighet att samla krafter inför kommande jobbperiod. Tanken är att jag ska se uppesittarkväll i efterhand under helgen. Jag kommer att lägga med länk till videon längst ner i inlägget.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

  • HCP I 0,37 USD per aktie

Onsdag

  • Svolder I 2,00 kr per aktie

Torsdag

  • Oriflame I 4,12 kr per aktie

Fredag