Veckans Utdelningar v.50

Fredag lunch och jag har precis läst klart Dagens Industri på soffan hemma. Jobbar natt i helgen så det är skönt att bara ta det lugnt hemma idag fram till jobbet. Idag ska jag åka in tidigare på jobbet eftersom det bjuds gratismat innan skiftet och det tackar man ju inte nej till såklart.

Igår kollade jag på en dokumentär på SVT play om Roger Akelius. Äger sedan börsintroduktionen ett gäng preferensaktier i bolaget och tyckte det var intressant att se hur de jobbar med investeringar av fastigheter. Efter att ha sett dokumentären känner jag mig trygg att äga aktier i bolaget som investerar på ett smart sätt. Det är 57 bra spenderade minuter och rekommenderar er att också se den också om ni inte redan gjort det.

spardagbok akelius
Klicka här för att se dokumentären!

När jag summerar ihop veckans utdelningar konstaterar jag att detta var decembers bästa utdelningsvecka med största bidrag från K2A och Johnson & Johnson. Har inte blivit några köp under veckan. Lönen är redan investerad och utdelningarnas volym räcker inte riktigt till något köp. Så jag väntar tills nästa fredag för då kommer ny lön in på kontot och portföljen kan fyllas på igen.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

  • 3M I 1,36 USD per aktie
  • K2A I 5,00 kr per aktie
  • Johnson & Johnson I 0,90 USD per aktie

Torsdag

  • SPFF I 0,064 USD per aktie

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *