Veckans utdelningar v.7

Veckorna går fort och vi är redan i mitten på februari. Man börjar känna av att dagarna blir lite längre och att det sakta blir ljusare ute. Men blir lite piggare och orkar göra lite mer på dagarna vilket är skönt. Så idag ska jag ta en liten promenad och lyssna på Market Makers senaste podd.

Utdelningsmässigt har det varit en ganska baktung vecka som ni kan se i summeringen längre ner. Eventuellt kanske jag handlar några aktier under kommande vecka för pengarna eller så lugnar jag mig fram till lönen veckan efter och köper lite mer då istället.

Jag har kanske lite för mycket bolag i min portfölj men samtidigt är det ganska skönt att få utdelningar så ofta som det ändå blir för mig. Även om utdelningarna inte alltid blir så stora i kronor och ören så blir i alla fall jag lika glad varje gång jag får en notis i mobilen att det trillat in lite pengar på kontot.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

  • SPFF I 0,0615 USD per ETF

Torsdag

  • Apple I 0,73 USD per aktie

Fredag

  • EPR Properties I 0,375 USD per aktie
  • Hormel foods I 0,21 USD per aktie
  • Omega Healthcare Investors I 0,66 USD per aktie
  • Procter & Gamble I 0,717 USD per aktie
  • Realty income I 0,2255 USD per aktie
  • Tanger Factory Outlet I 0,35 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *