Veckans utdelningar vecka 40 och 41

Här kommer en uppdatering i efterhand av utdelningarna som kommit in för denna och föregående vecka. Har inte riktigt hunnit med att uppdatera i vanlig ordning sedan flytten. Vi börjar komma iordning nu i lägenheten vilket är skönt. Jag bytte även arbetsgivare 1 Oktober och har inte varit ledig så mycket hittills denna månaden. Det har också bidragit till att jag inte hunnit blogga i vanlig ordning. Dessutom så har vi varit utan bredband men i mitten på nästa vecka kommer vi få igång internet och då ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen igen.

Har återinvesterat utdelningarna som kommit in senaste veckorna och köpt lite Castellum och AAK, Tyvärr var det i början av månaden innan börsen började falla. Så lite dålig tajming på de köpen men man kan ju inte se in i framtiden. Just nu sitter jag lugnt i båten och hoppas att börsen ligger kvar på dessa nivåer eller faller lite mer fram till lönen så man kan passa på att köpa aktier till bättre pris i samband med lön i slutet på månaden.

Jag tror det är sunt att börsen faller lite och det kan ge bra möjlighet för mig att komma in i fina bolag som jag vill äga långsiktigt lite billigare. Det är alltid svårt med tajming och ska man vara orolig? Är detta början på en större rörelse nedåt? Ska det upp igen nu? Jag har ingen aning och för egen del bryr mig inte så mycket eftersom jag vet att börsen som helhet kommer gå upp över tid. Jag kommer att fortsätta att köpa mer aktier varje månad och just nu köper jag aktier billigare än jag gjorde förra månaden. Ibland kommer jag köpa billigare och ibland dyrare men över tid kommer det bli bra. Tryggheten med min portfölj och strategi är att utdelningarna fortsätter att trilla in trots att det är lite oroligt på börsen just nu. Hittills i år har jag fått utdelningar varje vecka och jag hoppas det fortsätter så året ut.

Summering av utdelningarna vecka 40


Måndag

Tisdag

  • Alm Equtiy pref I 2,10 kr per aktie
  • Klövern I 0,11 kr per aktie
  • Klövern Pref I 5,00 kr per aktie

Onsdag

Torsdag

Fredag

Summering av utdelningarna vecka 41


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

  • SPFF I 0,068 USD per aktie
  • Resurs bank I 1,65 kr per aktie

Fredag

  • Hemfosa I 1,20 kr per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *