Veckosummering v.1

Dags att summera ihop årets första vecka som varit ganska intensiv med årsskifte och mycket jobb. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag natt för att sedan vara ledig resten av veckan. Ska bli skönt att vara lite ledig och vila upp sig, det kommer lägligt nu faktiskt. Långa promenader med poddar och ljudböcker står på schemat under kommande ledighet för att röra lite på mig efter all julmat samtidigt som jag får lära mig nya saker.

Det har inte gjorts några förändringar alls i portföljen under veckan men några utdelningar har trillat in och portföljen har ökat lite i värde. Så hittills har det varit en bra start på nya året och en enkel vecka att summera ihop. Vill man läsa om veckans utdelningar så finns länk längre ner i inlägget.

Ville återinvestera utdelningspengarna direkt från fredagens utdelning så jag la några order men fick inte igenom några köp. Ska göra ett nytt försök att köpa aktier imorgon. Ibland blir jag för snål och lägger några ören eller en krona under senaste kurs, ibland för jag köpa och ibland inte. Det kommer inte ha någon betydelse om 20 år om jag betalade 378 eller 380 kr för investor aktien men jag gör ändå så.

Har haft problem med att få post till nya lägenheten men i torsdags lyckades Postnord leverera några nummer av Stock Magazine och Aktiespararen till mig som tidigare kommit bort. Har inte hunnit läsa alla tidningar riktigt än eftersom att jag jobbar i helgen men ska försöka hinna med att läsa Stock Magazines senaste nummer om Investmentbolag idag. Gillar verkligen investmentbolag så en tidning som kommer passa mig perfekt.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är upp 1,88 procent senaste veckan
DJ USA är upp 1,83  procent senaste veckan
OMXS30 är upp 1,88 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 0,93 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *