Veckosummering v.11

Söndag förmiddag och dags att summera ihop en bra vecka. Om vi börjar med börsen så har den gått upp rejält under veckan. Mina portföljer har inte riktigt hängt med index under veckan eller hittills i år men de har växt på riktigt bra ändå tycker jag.

Det har varit en bra utdelningsvecka med många utdelningar som trillat in på kontot. I fredags så passade jag på att handla på mig lite fler aktier i Lundbergs för utdelningarna som kommit in under hela månaden.

Har hunnit att lyssna ikapp alla poddar under cykelturerna till och från jobbet under veckan. Gillar verkligen att cykla till jobbet med podd i lurarna, det förenar nytta med nöje. Lite annat nöje är att Industrivärdens årsredovisning har kommit under veckan, har dock inte hunnit läsa den än.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 13,28 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 11,87 procent sedan årsskiftet

  • DJ USA är upp 2,82 procent senaste veckan.
  • OMXS30 är upp 2,38 procent senaste veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *