Veckosummering v.15

Dags att summera ihop veckan som gått i vanlig ordning. Om vi börjar med vad som hänt utanför börsen så har jag jobbat varje dag sen fredagen förra veckan. Så det ska bli skönt med några dagars ledighet i början av nästa vecka innan en ny skiftperiod börjar med jobb över påsken. Efter dagens arbetspass så har jag kollat Allsvensk fotboll och spelat Fifa, en hel del fotboll avslutar veckan.

Under veckan så gjorde jag en stor uppdatering av ”mina aktier” så att man bland annat kan se aktuella kurser och hur mina innehav är fördelade. Ska fortsätta bygga vidare på bloggen så att man kan klicka sig vidare på alla aktier för att kunna se utdelningshistorik och lite annan info framöver, men det blir när jag hinner.

Som jag tidigare skrivit på bloggen så är april en månad som jag verkligen gillar eftersom det kommer in utdelningar nästan dagligen. Det gör att jag kan köpa aktier varje vecka och bygga vidare på pengamaskinen. Man får försöka komma ihåg hur bra det varit sen när sämre utdelningsmånader kommer.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 16,50 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 15,75 procent sedan årsskiftet

  • DJ USA är upp 0,55 procent senaste veckan.
  • OMXS30 är upp 1,17 procent senaste veckan.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *