Veckosummering v.16

Söndag vecka 16 och jag tänkte försöka sammanfatta veckan som varit. Jag börjar först med siffror om veckans börs:

  • OMXS30 är upp 3,01 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,60 procent senaste veckan
  • OMXS30 är ner 0,28 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 1,17 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Även denna vecka har blivit ett helt gäng med inlägg och har ni missat något så tycker jag att ni ska passa på att trycka på länkarna för att läsa och kommentera gärna vad ni tycker om inläggen.

Idag har jag haft en lång dag och därför kommer inlägget lite senare än vanligt. Har jobbat sista förmiddagspasset idag och cykla sedan hemåt. Väl hemma har jag käkat, duschat och bytt om för att sedan cykla med tjejen och kolla på fotboll. Jag gillar verkligen att cykla, det är väldigt smidigt och går snabbt att ta sig fram. Man sparar även pengar, får motion och det är bra för miljön. När vi väl kom hem efter matchen så har vi kollat på en film och nu ska vi alldeles strax sova.

Imorgon börjar eftermiddagsskiftet och det ska bli skönt att få sova ut rejält imorgon morgon. När jag vaknar så ska jag försöka skriva ihop ett inlägg om kommande veckans utdelningar. Annars ska jag ta det lugnt innan jobbet och lyssna på någon podd och kika lite på börsen.

Denna vecka har ju börsen varit ruggigt stark och klättrar över 3% om man kollar på indexet OMXS 30. Lite jobbigt kan jag tycka när jag hellre ser att börsen faller lite nu när mycket utdelning ska återinvesteras. Jag vill ju som bekant köpa billigt och aldrig sälja min aktier. Men samtidigt är ju OMXS 30 lite ner sedan årsskiftet så det går ju såklart att fylla på.

Sen fyllde jag faktiskt på med aktier i fredags innan stängning och det var Atrium Ljungberg som köptes när min långtidsorder gick igenom. Har varit insiderköp från både VD och styrelseledamot i bolaget så jag hoppas de vet vad de håller på med. Sen har ju Simon Blecher nyligen köpt lite aktier till sin fond som jag skrivit flera gånger tidigare. Så tror det kan bli ett bra köp på sikt, jag hoppas det hur som helst.

Det var allt för denna vecka. Hoppas ni gillat inläggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *