Veckosummering v.17

Söndag vecka 17 och jag tänkte försöka sammanfatta veckan som varit. Jag börjar först med siffror om veckans börs:

  • OMXS30 är upp 0,52 procent senaste veckan
  • DJ USA är ner 0,11 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 0,24 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 2,62 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Även denna vecka har blivit ett helt gäng med inlägg och har ni missat något så tycker jag att ni ska passa på att trycka på länkarna för att läsa och kommentera gärna vad ni tycker om inläggen.

Efter en intensiv helg med besök av familjen så är det dags att ligga på soffan och bara ta det lugnt. Ska slötitta på tv och kanske läsa någon delårsrapport från veckan. Det är skönt och välbehövligt att inte göra någonting för att återhämta sig. Så från idag till imorgon när tjejen slutar blir det inte mycket gjort, mer än det som är nödvändigt.

Har varit mycket promenader i helgen för att visa alla sevärdheter och när dagen var slut igår hade vi gått drygt 20.000 steg. Jag gillar att promenera så det har varit kul att visa runt lite. Jag går såklart runt och kollar i vilka butiker det är mest folk och vilka kassar folk går runt med. Dessutom fick jag med mig lite smakprov både från Läkerol (Cloetta) och fuze tea (Coca Cola). Bäst av allt var att det var pant på drycken, så det blev några kronors vinst för att provsmaka!

Sen har det blivit lite shopping också, inte för min del men mor och bror. Men jag har betalt med mitt AMEX så jag har fått eurobonuspoäng och sedan har de swishat mig. Riktigt bra för min del då jag och tjejen samlar poäng för en resa till USA som vi tänkt flyga i business för poängen så småningom. Ska skriva mer om AMEX och Eurobonus förhoppningsvis under kommande vecka.

Det var allt för denna vecka. Hoppas ni gillat inläggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *